Części PC

Zaczęty przez Stall, Maj 10, 2019, 20:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Stall

Witam,

Mam na sprzedaż trochę sprzętu PC:

1. Zestaw i7 2600K, MSI P67A-GD65, 2 x 4 GB G.Skill RipjawsX 2133 Mhz DDR3

Procesor z tym zestawem robi stabilne 4.60 Ghz przy napięciu poniżej 1.4 v (na co dzień chłodzony Zalmanem CNPS10x Performa, który nie jest elementem zestawu)
Wszystko sto procent sprawne, płytę główną posiadam od nowości. Do płyty głównej przypisany OEM Windows 10 Pro.
Co do wydajności w grach, śmiało pytajcie.

Sprzedaję ze względu na wymianę na nowsze podzespoły.

Na całość 7 dni gwarancji rozruchowej. Cena: 1000 zł +kw

2. Crucial Ballistix 2 x 4 GB DDR3 1600 Mhz CL9
Pamięci posiadam od nowości, 7 dni gwar rozruchowej. Cena: 150 zł +kw
Kompatybilne z powyższym zestawem. Żadnych ukrytych wad.

3. Zasilacz Corsair CX500M
Posiadam go od nowości, świeżo wymieniony na inny. Zasilacz częściowo modularny, 38A na linii +12v, certyfikat 80+ Bronze, kable w zestawie (poza przytwierdzoną na stałe wiązką do mobo i cpu): 2 x sata, 1 x molex, 1 x PCI-E (2x8pin).

Wentylator od czasu do czasu lubi się rozbrzęczeć (można naprawić lub wymienić na nowy), poza tym w pełni sprawny.
Żadnych ukrytych wad.

Ze względu na pobrzękujący wentylator, cena: 70 zł +kw
Na zasilacz 7 dni gwar. rozruchowej

4. Pamięci Kingston HyperX Blu, zestaw 2 x 2 GB DDR3, 1600 CL9
7 dni gwar. rozruchowej, cena: 60 zł +kw

W razie pytań, piszcie w temacie lub na PW.

Pozdr

ojciec-gracz

poszukuję ramu za ile ewentualnie jedna kość ?

Stall

Te kości wyżej sprzedaje jedynie jako zestaw 2 x 4GB. Jaki masz aktualnie setup pamięci? Będę miał jeszcze Kingstony 2 x 2 GB 1600/9 na sprzedaż, później dorzucę je do pierwszego posta.

ojciec-gracz

Ja mam 2x4 kingston hyper X fury. Właśnie chciałbym tylko jedną 4GB. Z tym, że jeden slot ramu zaslania mi radiator taka sytuacja.  C:-)

Stall

Jak wrzucisz jedna kosc, to nie bedziesz mial ich wtedy dual/quad channel. Albo dwie albo cztery, inaczej spadnie Ci wydajnosc. Te Cruciale 2 x 4 sa low profile, powinny Ci wejsc pod wentylator (sa nizsze od tych bialych hyperx)

Stall

Doszła pamięć RAM.

Stall