Gears of War - seria

Zaczęty przez 12step, Kwiecień 08, 2026, 17:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

alf

Dzieki panowie za opinie, widze ze sa mieszane ale przewazaja te dobre. Opinia @Mcin przypomnia mi dlaczego odbilem sie w przeszlosci od tej gierki. Chyba jednak odpuszcze ja na razie i ogram cos innego, ale bede mial w pamieci by dac jej jeszcze jedna szanse. Moze z potomstwem na split screenie w co-op mi wejdzie.

12step

Ty tylko gra  w której biega się i strzela ludkami nie życiowa decyzja.
ore ore szabadabada amore

Rocho

Do tego krótka gra. Nie ma co odkładać na później @alf
Fociam i  pitolę o gierkach:
https://www.instagram.com/m.aszta/

alf

Cytat: 12step w Kwiecień 10, 2026, 14:06Ty tylko gra  w której biega się i strzela ludkami nie życiowa decyzja.

W ciagu roku moge sobie zwykle pozwolic na ogranie jednej gora dwoch gier fabularnych, dlatego planuje tytuly do ogrania starannie. To juz nie te czasy gdzie jak za dzieciaka wrzucalo sie do napedu cokolwiek i ogrywalo by sprawdzic czy siadzie i czy warto przechodzic gre do konca. Teraz dokonuje przynajmniej podstawowego planowania tego co ogram, bo jak juz to wlacze to chce by siadlo i chce ograc.

12step

No nie jest to wymagająca gra, można sobie ot tak włączyć i nie trzeba myśleć, że jak się odpali za pół roku to się nie nadąży za fabułą. To przecież gra o ludkach, które strzelają do dużych robaków z karabinów z piłą łańcuchowa na lufie.
ore ore szabadabada amore

Morden

Cytat: alf w Kwiecień 10, 2026, 16:40W ciagu roku moge sobie zwykle pozwolic na ogranie jednej gora dwoch gier fabularnych

Dla mnie "gra faularna" to jakaś przygodówka czy inny RPG. Jakaś Yakuza czy inne Clair Obscur. Ale czaję co masz na myśli. Wg. How Long to Beat, pierwsza gra to minimum 9 godzin zabawy. Ja narzekam na brak czasu, ale czasami jak przysiądę, to i rzeczy typu Metroid Prime 4 ukończę, a ten tytuł zajął mi 17 godzin. Moim zdaniem warto, bo 9h to nie 20h. No i gra jest dynamiczna. Cały czas idziesz do przodu, bez backtrackingu, więc masz dużo gry w grze.
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu